Tranzit csoport

1990-ben családi vállalkozásként induló TRANZIT-KER zRt. a XXI. századra csoporttá fejlődött. A Tranzit Csoport profiljába tartozik a víziszárnyasok teljes integrációja és feldolgozása – Tranzit-Food Kft., a diótermelés és feldolgozása, zöldség-gyümölcs felvásárlása, hűtőház üzemeltetése - Tranzit-Dió Kft., ill. műtrágya kis- és nagykereskedelme, takarmánykeverő üzemeltetése – Tranzit-Ker Zrt. A mezőgazdaság széles spektrumát ölelik fel tevékenységeink.

A termelési vertikum mind horizontális, mind vertikális irányba jelentős fejlődésen ment keresztül, ez a folyamat jelenleg is tart. Filozófiánk, hogy a legjobb takarmánnyal táplált állatállományból előállított elsődleges- és továbbfeldolgozott liba-, valamint kacsa termékeink nemcsak finomak legyenek, de nyomonkövethetők is.

Teljesen kontrolált rendszerben neveljük Golden Goose W nevű saját állományunkat és működtetjük a húsipari tevékenységünket, amely azt jelenti, hogy a törzstenyésztéstől a fogyasztó asztaláig a nyomonkövethetőség biztosítható és garantált a kiváló minőség, melyet az ISO 22000, IFS, BRC minőségbiztosítási rendszer működtetése is biztosít. Az általunk előállított volumen feldolgozását a nemzetközi és hazai szabványok előírásainak megfelelő feldolgozó üzemünkben végezzük.

Kuriózum termékünk a zöld dió szirupban, amely nem más, mint csonthéját még ki nem fejlesztett, fiatal, zöld termés továbbgondolt változata. A zöld dió igazi ereje azonban a kulináris élvezetekben rejlik. Kitűnő élvezeti értéket varázsol a vadhúsok, a kacsa-, libasültek, libamáj világába, de sajtokhoz vagy desszertekhez is igazán felejthetetlen pillanatokat nyújt.

GOLDEN FOOD a védjegyünk, mely kötelez bennünket arra, hogy rendszerünk biztonságos működése révén, mindig megelégedéssel szolgáljuk ki Partnereinket.  

Célunk és filozófiánk:  Best of Goods, Duck or Goose, Nut or Fruit.

 

Facebook