Általános Szerződési Feltételek

Üdvözöljük a GoldenFood Webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi szabályokat alaposan olvassa át. A  GoldenFood Webáruházban bárki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A GoldenFood Webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A GoldenFood Webáruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelőlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a  http://goldenfood.info felelősséget nem vállal.

Partnerek
A alábbiakban részletezett Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik.
Egyrészről a http://goldenfood.info internetes áruházban vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy (továbbiakban a Vevő) másrészről a http://goldenfood.info  internetes áruház üzemeltetőjére, Tranzit-Dió Kft. (továbbiakban Eladó).
Az internetes áruházban leadott minden rendelésre annak leadási időpontjában érvényben lévő ÁSZF az irányadó. A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő feltétel nélkül elfogadja. A Vevő tudomásul veszi, hogy a http://goldenfood.info honlapon végrehajtott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi és szállítási szerződés jön létre.

A szerződés tárgya
A szerződés tárgya a http://goldenfood.info internetes áruházban található mindazon árucikk, amire a vevő vásárlási megrendelést rögzít. A Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó képekben és leírásban találja meg. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó problémákért, az üzemeltető semminemű felelősséget nem vállal.

A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

Rendelés
A http://goldenfood.info  internetes áruház termékeire rendelést leadni csak az áruház honlapján keresztül lehet a nap 24 órájában. Viszont bármely egyéb felmerülő problémájára, kérdésére készséggel állunk rendelkezésére e-mailben a goldenfood@goldenfood.info e-mail címen.

Árak
A feltüntetett eladási árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.
Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azonban mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak érvényben.

Fizetési módok
A http://goldenfood.info internetes áruházban rendelt termékek ellenértékének kiegyenlítésére a Vevő számára – jelen pillanatban – 2 lehetőség kínálkozik.

PayPal: Ha a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára.

Itt két lehetőség között választhat. Ha van PayPal számlája, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon.

Ha nincs, akkor a baloldalon megjelenő űrlapot használja. A megrendeléskor megadott adatok automatikusan megjelennek az űrlapon.

Bankkártyás fizetés: Az UniCredit bank biztonságos rendszerén keresztül lehetőség van bankkártyás fizetésre a GoldenFood webáruházban. Az Unicredit Bank a dombornyomott Visa és Mastercard, Visa és Mastercard Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra.

Szállítás díja, módja, határideje
Sztenderd, belföldi szállítás:
Cégünk számára a Zöld Dió értékesítésén túl kiemelkedően fontos az áru sértetlen és biztonságos célba jutása is. Az Önök tökéletes kiszolgálása érdekében futárszolgálatunk magas színvonalú szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a http://goldenfood.info webáruházban megrendelt csomag kézbesítése az Ön által megjelölt konkrét napon történjen, így mind anyagilag, mind pedig időbeosztásában fel tud készülni az áru átvételére. Kérdés esetén a futárszolgálat az Ön által megadott telefonszámon kapcsolatba lép Önnel. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Átvételi elismervény aláírását követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A futárszolgálat díjazása:
A csomagküldő szolgáltatás igénybevételével felszabaduló idő pedig az Ön tiszta nyeresége.
Amennyiben munkahelyére kéri a kiszállítást, kérjük, saját neve mellett feltétlenül tüntesse fel a cég nevét is.
A szállítás határideje minimum 2, maximum 4 hét. A vállalt szállítási határidő mindig munkanapokra értendő, munkaszüneti-, pihenő-, és ünnepnapokon a csomagolás és a szállítás is szünetel, kivéve, ha a Vevővel mást nem egyeztetünk le konkrétan. A megrendeléseket a raktárkészlet függvényében folyamatosan teljesítjük, a konkrét napra történő szállítási kérelmek figyelembevételével.
Szállítás Magyarország határain túlra csak postai úton lehetséges.

Rendelkezésre állás
Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Az oldalon megjelenő termékkínálat hétről hétre vagy akár napról-napra változhat, esetleg bővülhet. Ha egy termékből elfogy a raktárkészletünk vagy más okból nem áll a rendelkezésünkre, azonnal kikerül az Áruház kínálatából, vagy – ha már a rendelést esetlegesen leadta – erről a Vevőt e-mailben azonnal értesítjük. Természetesen a raktárkészletet késedelem nélkül igyekszünk pótolni. Érdemes tehát Áruházunkat folyamatosan látogatni.

Elállás joga
A Távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999 (II.5) Kormányrendelet értelmében http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor a Vásárlónak jogában áll 8 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Vásárló a csomagot átvette. A visszaküldött áru ellenértékét az Eladó a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül visszajuttatja a Vevőnek. Az ellenérték visszajuttatása kizárólag átutalással történik. Elállás esetén az Eladó az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot nem fizet.

Visszaküldés
Az áru visszaküldése kizárólag postai, futár vagy más (Vevő által megrendelt) szolgáltatói úton lehetséges. A visszárut minden esetben normál postai küldeményként kérjük feladni, mert utánvétes csomagokat nem veszünk át. A rendelet értelmében a felmerülő postázási költség a Vásárlót terheli. Csomagokat személyesen nem áll módunkban átvenni. Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem áll módunkban átvenni.

Cseregarancia, szavatossági igény
A vásárlástól számított 8 napon belül termékeinkre cseregaranciát biztosítunk. A visszaküldés elsősorban postai úton történik. A visszaküldés díja mindig a Vevőt terheli, utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni! A csomagot, kérjük, értékbiztosítással együtt adják fel, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk.
Kérjük vásárlás előtt olvassa át alaposan a termékleírást, hogy valóban csak akkor rendelje meg a terméket, ha Ön nem allergiás a termékleírásban szereplő összetevőkre!

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet ‘a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről útmutatásai az irányadók.
A szavatossági igény benyújtása mindig írásban és aláírva történik. Enélkül a probléma kezelésére nincs lehetőség, mivel ennek hiányában törvényi kötelezettség áll fenn. Szavatossági igény érvényesítésekor az esetleges csere alkalmával az eredetileg megvásárolt termékkel egyező paraméterekkel rendelkező terméket áll módunkban küldeni. Ennek költségét mi fizetjük.

A felelősség korlátozása
A http://goldenfood.info webáruházban való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
Az Eladó semmilyen módon nem felelős az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat elveszéséért, Internet hálózatban bekövetkező bármely működési hiba, meghibásodás a vételi eszközökben, bármely szoftver nem megfelelő működése, bármely programhiba technikai hiba bekövetkezéséért.

Személyes adatok védelme
A http://goldenfood.info  webodal látogatóit nem kötelezzük regisztrációra az oldalunkon való böngészéshez. Regisztráció csak megrendelés esetén szükséges. Ehhez a megrendelőlap valamennyi rovatát pontosan és a valóságnak mindenben megfelelően kitölteni. Az ennek elmulasztásából eredő hibákért az Eladó felelősséget nem vállal. A Vevő által megadott személyes adatokat minden esetben diszkréten kezeljük és biztosítjuk a Vevőt arról, hogy adatait kizárólag a Zöld Dió szirupban termékünk kiszállítására használjuk fel.

 

Facebook