Tranzit-Food Kft.

A Tranzit Food Kft. fő profilja a víziszárnyasok teljes integrációja és feldolgozása. Közel 50 állattartó teleppel rendelkezünk és az elmúlt években saját feldolgozóüzemmel, keltetővel és takarmánykeverővel bővült az ágazati infrastruktúránk. Jelenlegi kapacitásunk mellett éves szinten mintegy 2 millió darab húslibát és 6 millió darab pecsenyekacsát tudunk megtermelni, feldolgozni és értékesíteni. Ezzel meghatározó szereplői vagyunk nemcsak a hazai, de a nemzetközi víziszárnyas-, liba-, és kacsapiacnak. A prémium minőségű termékeink jelentős része exportra kerül értékesítésre - Japán, Hong-Kong, Szingapúr, Kanada, Dél-Afrika, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Ausztria, Szlovákia, Dánia, Spanyolország, Olaszország a teljesség igénye nélkül.

 

Az elsődleges feldolgozás mellett 2014-ben elindult továbbfeldolgozó üzemünk, melynek fő termékei a csontnélküli felezett sült kacsa és liba, valamint marinádozott termékek gyártása. Termékfejlesztésünk folyamatos, nyitottak vagyunk vevőink és leendő partnereink gondolataira is.

 

GOLDEN FOOD a védjegyünk, mely kötelez bennünket arra, hogy rendszerünk biztonságos működése révén, mindig megelégedéssel szolgáljuk ki Partnereinket.

Célunk és filozófiánk:  Best of Goods, Duck or Goose, Nut or Fruit.